Natuurlijk is het van belang dat uw website er goed uitziet, makkelijk navigeert en de inhoud aansluit bij de doelgroep en uw dienst of product. Maar een website is meer dan drukwerk dat op de deurmat valt. Een website wordt niet thuisbezorgd, een website moet gevonden worden.

Websites zijn dynamisch, ze kunnen steeds geactualiseerd, uitgebreid of op welke wijze dan ook aangepast worden. TIServices kan helpen uw website bij geïnteresseerden onder de aandacht te brengen én zorgen dat het onderhouden geen problemen oplevert.

ZOEKEN EN VINDEN

Vindt men uw website als men op zoek is naar de dienst of het product dat u aanbiedt? Wordt uw site in zoekmachines bovenin de lijsten getoond? Door middel van SEO, oftewel Search Engine Optimization, kan uw site geoptimaliseerd worden voor de diverse zoekmachines. TIServices heeft veel ervaring op dit gebied en ook hierbij gelden de no nonsense principes met eigen opvattingen: Géén gebakken lucht en géén toezeggingen die niet waar te maken zijn.

ZELF ONDERHOUDEN

CMS staat voor Content Management System, een systeem om zelf uw website te kunnen onderhouden. Een techniek waarmee u, wanneer en waar u maar wilt, uw site kunt aanpassen. Als uw site gebouwd is met de technieken van WordPress kan TIServices per gebruiker instellen wat wel en niet aangepast mag worden. Sites gebouwd met andere technieken kunnen een eigen, door TIServices ontwikkeld, systeem gebruiken. Eveneens zeer flexibel en met veel opties.

EXTRA AANDACHT

Social Media als Twitter en Facebook zijn niet meer weg te denken, ook niet voor uw marketing en de communicatie met uw klanten. Veel bedrijven maken daarom al gebruik van wat men Social Media Marketing noemt. Op platformen als Facebook kunnen berichten zich immers razendsnel verspreiden en daarmee zorgt men dat uw product of dienst bij velen onder de aandacht komt. TIServices kan dit voor u verzorgen en traint zo nodig uw personeel.

ONDERHOUDSCONTRACT

Websites vragen om onderhoud, de inhoud zal soms aangepast moeten worden. Als u dat niet zelf doet, of u gebruikt geen CMS, kan TIServices het onderhoud verzorgen. Dat kan met een onderhoudscontract, maatwerk dat in overleg met u wordt vastgesteld. In principe betaalt u dan geen kosten voor wijzigingen en aanvullingen binnen de looptijd van het contract. U mailt de wijzigingen en TIServices zorgt voor de aanpassingen, doorgaans zelfs binnen één werkdag.