Met veel kennis van zaken bouwde TIServices websites voor een diversiteit aan tevreden opdrachtgevers. Sites die aan alle voorwaarden voldoen en dat al sinds 1999. In goed overleg met u wordt bekeken wat voor soort website het best past, om het even of het gaat om een nieuwe site of een opfrisbeurt voor een bestaande. TIServices bouwt onder meer sites om producten of diensten te promoten, sites bedoeld voor leden of klantvriendelijke e-shops met backoffice.

Het ontwerp van uw website moet de bezoeker uitnodigen de informatie te “consumeren”, op een desktop én op een tablet.  In overeenstemming met uw dienst, product of huisstijl. Een mooi ontwerp, pakkende teksten en sprekende foto’s is één aspect. Maar TIServices heeft meer in huis, bijvoorbeeld technieken om uw website gebruiksvriendelijk en veilig te maken. Hieronder vindt u enkele opties om uw site uit te breiden.

GEVONDEN WORDEN

Om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten worden websites standaard opgeleverd met optimale SEO instellingen. Met een extra optie kunt u, achteraf, zelf de indexering bij de grootste zoekmachines beïnvloeden door per pagina onder meer de omschrijving, de titel en de zoekwoorden aan te passen. Hiermee heeft u de zoekmachine optimalisatie volledig in eigen hand en kunt u deze op elk moment eenvoudig zelf aanpassen via het CMS van uw site. Enige tijd daarna controleert u op Google de effecten van de aanpassing.

RESPONSIVE DESIGN

Websites worden bekeken op grote en kleine monitoren, tablets en smartphones. Met een zogenoemd “responsive design” past de layout zich automatisch aan afhankelijk van het platform waarop hij bekeken wordt. Men ziet daardoor op een tablet of smartphone geen mini uitvoering van de website maar een aangepaste vorm met onder meer een andere layout. Hiermee is de website ook op die platformen prettig te lezen en is de navigatie geen probleem.

WHITE LABEL

Voor derden als tekst- en reclamebureaus bouwt TIServices zogenoemde “white label” websites. Een methode die u in staat stelt het werk uit te besteden en na oplevering onder eigen naam te verkopen aan uw opdrachtgever. U kunt zich dan volledig richten op de kerntaken van uw bedrijf en de bouw van de site over laten aan een professional. U voert het overleg met uw klant en stuurt TIServices aan met de deskundigheid van uw vakgebied.

BLOGGEN EN NIEUWS

Naast de mogelijkheid uw website aan te passen met het CMS kan er ook een blog optie ingebouwd worden. Dat is een makkelijke manier om actuele en wisselende informatie te plaatsen met onder meer de naam van de auteur en de publicatiedatum. Bezoekers kunnen op zo’n bericht reageren, reacties zijn zichtbaar na uw goedkeuring. Het beheren van een blog is uiterst eenvoudig en rechten kunnen per auteur ingesteld worden.

DIVERSE FORMULIEREN

Contactformulieren zijn voor bezoekers een uitnodiging contact op te nemen. TIServices kan formulieren integreren met veel opties waaronder  conditionele velden. Daarmee wordt een volgend veld aangepast afhankelijk van hetgeen in een eerder veld is ingevuld. Controle op het juist invullen van een veld  en het automatisch antwoorden met een kopie van het bericht is eveneens mogelijk. Formulieren kunnen ook voor bestellingen, boekingen of inschrijvingen gebruikt worden. Ingevulde formulieren kunnen binnen uw domein opgeslagen worden.

BEVEILIGING MET EEN FIREWALL

Elke website is kwetsbaar voor misbruik. Zo ziet men kans om backdoor scripts te plaatsen om via het domein spam te versturen. Meestal met uw domeinnaam in het afzenderadres… Wanneer een domein is “gekaapt” kunt u weinig doen, ook uw inloggegevens zijn veranderd. Om deze en andere ellende te voorkomen kan een firewall geïnstalleerd worden. Misbruik wordt onmogelijk, pogingen worden onmiddellijk aan u gerapporteerd.

STATISTIEK WEBSITEBEZOEK

Waar komen de bezoekers van uw website vandaan? Wanneer en hoe lang? Deze optie beantwoordt dergelijke vragen, u kunt zelfs zien welke pagina’s bezocht zijn en via welke zoektermen men op de site kwam. Deze informatie kan op een duidelijke manier online gepresenteerd worden in overzichten, maar ook via een periodiek gemaild rapport met alle informatie. Zo ziet u tevens in één oogopslag of promotie heeft geleid tot meer bezoek.

PERIODIEKE BACKUPS

Hostingproviders zorgen voor een backup van de websites. De staat van de website is echter niet hun verantwoordelijkheid, als daarmee vandaag iets mis is wordt er vannacht een backup gemaakt mét die problemen. Problemen die ook kunnen ontstaan door verkeerd gebruik van het CMS. TIServices biedt een optie om automatisch backups te maken die u kunt downloaden of laten afleveren in uw mailbox. U bent dan niet afhankelijk van uw provider.

No Nonsense

De no nonse aanpak én de kwaliteit van TIServices wordt al meer dan 20 jaar gewaardeerd. De lijst met opdrachtgevers groeit dan ook tot de dag van vandaag.